18 June 2012

Minggu Terakhir Kuliah

Pagi Isnin terakhir untuk sem ini. Terasa cepat je masa berlalu. Masih ingat lagi hari petama datang ke Uitm Shah Alam. Datang penuh azam untuk belajar. Okay aku tipu. Sedar-sedar je dah minggu ke 14 pembelajaran. Maksudnya minggu terakhir sebelum final. Hooyeah!!!!

Kehidupan di Shah Alam agak baik. Walaupun dah duduk sini lebih 3 bulan tapi aku tak pernah pergi mana-mana. Hanya pergi Jusco Bukit Raja untuk main futsal dan tengok wayang. Sunway Piramid ke, SACC ke, Pavi ke, atau mid valley langsung tak pernah jejak. Sedihnya aku :(.

Walau[pun minggu ni minggu terakhir sebelum final exam, tapi aku masih ada 2 test yang perlu diharungi. Test untuk subjek yang aku rasa aku failed untuk test pertama. Harap untuk test kali ini, aku harap aku dapat markah tinggi sekaligus untuk cover balik test hari itu.

Untuk final exam dalam 2 minggu lagi, harap aku dapat buat dengan baik. Sasaran pointer sem ni ialah 3.4. Kalau aku dapat 3.4 ke atas maka peluang untuk bawa kereta sem depan cerah. Sebab itu yang dijanjikan mak kepada aku bila aku minta nak bawa kereta. Akhir kata dari aku, doakan aku dan kawan-kawan kelas Islamic Banking A agar kami dapat pointer yang tinggi. Amin
Silakan tinggalkan komen dibawah. Segala komen akan diapprove secepat mungkin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...